BILVERKSTED

Åsensenteret Bilverksted AS flyttet inn i nye lokaler oktober 2011, og ble det mest moderne frittstående verksted i regionen. Vi har kjøpt tjenesten Kontrollert Bilverksted (KBV). Dette er et eksternt firma som tar stikkprøver på utførte servicer/PKK og reparasjoner. For Åsensenteret Bilverksted AS er det viktig å fremstå som den seriøse i bransjen.

Vi utfører de fleste reparasjoner og servicer på de fleste bilmerker. Vi har godt utstyr for feilsøking/diagnose og mekanikere med god utdannelse innen elektronikk. Åsensenteret Bilverksted AS har 4 Meko-teknikkere i staben. Dette er høyeste utdannelse til Mekonomen Bilverkstedkjeden. Staben består i dag av totalt 10 ansatte inklusiv lærlinger.

Åsensenteret Bilverksted AS er i samme lokaler som Mekonomen Stavanger AS, noe som setter oss i en særdeles god situasjon med deleleveranser. Vi bestreber alltid å være kostnadseffektiv både for kunde og selskapet selv.

Mobilitetsgaranti (12 måneder) medfølger på service utført etter servicehefte dersom bil er yngre enn 10 år, og anbefalte reparasjoner er utført.

Åsensenteret Bilverksted AS er stolt av faget sitt, og med motiverte medarbeidere ønsker vi nye og eksisterende kunder hjertelig velkommen. Som Mekonomen sier «Vi gjør BilLivet enklere»

HÅNDVERKSMESTER


En håndverksmester har dokumentert utdannelse, erfaring og kunnskap. Det gir deg trygghet som forbruker.

GASELLEBEDRIFT


Åsensenteret bilverksted er utnevt til gasellebedrift av Dagens Næringsliv. Gasellene er bedrifter med ryddig økonomi og jevn omsetningsøkning over flere år.